logo
 

Meest Gestelde VragenHoe kan ik de letters en figuren het beste bevestigen?

Er zijn uiteraard verschillende methoden om ze bevestigen en de gekozen methode hangt voornamelijk af van hoe permanent de letters / figuren bevestigd moeten worden. Als je ze goed wilt bevestigen en ze mogen lang blijven zitten, dan is de beste methode een bizon kit achtige lijm. De Hema verkoopt een prima lijm hier voor. Wil je de letters op tegels of een ander glad oppervlak bevestigen, dan is siliconenkit een optie. Dit vergt wel wat geduld want de letter moet op zijn plek gehouden worden totdat de kit enigszins droog is. Een andere optie voor zowel tegels, als stucwerk, als hout zijn de dubbelzijdige plakstrips van onder andere Tesa en Bizon.Ik heb zelf een plaatje van een figuur. Kunnen jullie die voor mij zagen?

Het is mogelijk om een zelf aangeleverd figuur te laten zagen. Het formaat is wel aan bepaalde grenzen gebonden omdat onze machine maar een bepaald formaat aan kan. Het maximale bereik van onze huidige machine is 58 x 38. De prijs is afhankelijk van het soort figuur. Meer informatie hierover kunt u opvragen via info@crea-lief.nlIk heb zelf een leuk lettertype gevonden. Kunnen jullie een naam voor mij uitzagen?

Het is in principe mogelijk om een zelf aangeleverd lettertype te laten zagen. Het hangt wel van het lettertype af of we het daadwerkelijk kunnen realiseren omdat sommige lettertypes niet geschikt zijn om uit hout te zagen. Wilt u meer weten dan kunt u meer informatie hierover opvragen via info@crea-lief.nl