logo
 

Houten letters, figuren, slingers en meer

facebook Instagram Twitter

Welkom!

Ben je op zoek naar leuke originele decoratie voor je babykamer, kinderkamer, slaapkamer of huiskamer? Zoek je een origineel kraamcadeau of wil je houten letters aan de muur van je winkel of kantoorpand? Bij Crea-lief ontwerp je zelf de muur decoratie die past bij jouw stijl!

Producten

We hebben keuze uit 30 lettertypes in verschillende formaten, diverse leuke houten figuren zoals sterren, vlinders en andere dieren, voertuigen, kortom voor elk wat wils, welk thema je babykamer of kinderkamer ook heeft. Sinds kort verkopen wij ook houten vlaggetjes voor elke gelegenheid.

Versieren

Onze houten letters, naamplaatjes en figuren worden gemaakt van 4 mm dik MDF en worden, indien gewenst, geverfd of beplakt met decopatch. Wil je zelf creatief aan de slag dan kan dat natuurlijk ook. Kijk voor inspiratie even bij de voorbeelden of op onze facebook-pagina.

Houten Letters

Houten Figuren

Houten naambordjes

Houten Letters Houten Figuren Houten Naambordjes

Houten mandala's

Houten vlaggetjes-slinger

Waarom crea-lief?

Mandalas vlaggetjes Waarom crea-lief
IMG1IMG3IMG4IMG5IMG6IMG7IMG8IMG12IMG13IMG16IMG23IMG25IMG26IMG27IMG28IMG30

Gastenboek


Marlies: 2018-01-23 - 09:29
Voor de tweede keer mooie houten letters besteld bij Crea-lief voor op mijn werk. Belettering voor boven loketten. Prima persoonlijke service en mooie letters. Dik tevreden.

Rudy smeets: 2018-01-12 - 12:11
Prachtige houten letters mooi gekleurd zeker een aanrader. En een service die ******sterren waard is. Dank u wel en doe zo verder

Pien: 2017-12-18 - 10:11
Vorig jaar geverfde houten letters gekocht en die waren prachtig. Dit keer zijn we voor de ongeverfde houten letters gegaan en gaan we ze zelf creatief bezig zijn en ze een mooi kleurtje geven. Bedankt maar weer voor de mooie houten letters en tot de volgende keer!

Marian: 2017-12-13 - 19:35
Dank voor de mooie houten letters. Ik heb de letters XMAS in het wit besteld en deze staan nu op mijn wandbord tussen de andere Kerst-versieringen!

<< < 1 2 3 [4] 5 6 7 > >>