logo
 

Houten letters, figuren, slingers en meer

facebook Instagram Twitter

Welkom!

Ben je op zoek naar leuke originele decoratie voor je babykamer, kinderkamer, slaapkamer of huiskamer? Zoek je een origineel kraamcadeau of wil je houten letters aan de muur van je winkel of kantoorpand? Bij Crea-lief ontwerp je zelf de muur decoratie die past bij jouw stijl!

Producten

We hebben keuze uit 30 lettertypes in verschillende formaten, diverse leuke houten figuren zoals sterren, vlinders en andere dieren, voertuigen, kortom voor elk wat wils, welk thema je babykamer of kinderkamer ook heeft. Sinds kort verkopen wij ook houten vlaggetjes voor elke gelegenheid.

Versieren

Onze houten letters, naamplaatjes en figuren worden gemaakt van 4 mm dik MDF en worden, indien gewenst, geverfd of beplakt met decopatch. Wil je zelf creatief aan de slag dan kan dat natuurlijk ook. Kijk voor inspiratie even bij de voorbeelden of op onze facebook-pagina.

Houten Letters

Houten Figuren

Houten naambordjes

Houten Letters Houten Figuren Houten Naambordjes

Houten mandala's

Houten vlaggetjes-slinger

Waarom crea-lief?

Mandalas vlaggetjes Waarom crea-lief
IMG0IMG1IMG4IMG5IMG6IMG9IMG11IMG18IMG20IMG21IMG25IMG26IMG27IMG28IMG29IMG30

Gastenboek


tevreden klant: 2012-10-31 - 21:09
Afgelopen week een mooie tekst besteld voor in onze woonkamer. Direct een mail ontvangen dat het geld was overgemaakt en binnen de termijn keurig en in goede kwaliteit de letters ontvangen. een aanrader!

cl: 2012-10-30 - 17:29
Donderdagavond heb ik voor zowel mijn zoontje als voor mijn dochtertje letters besteld. Deze had ik dinsdagmiddag al in huis! Ze zien er mooi uit. Ik ben daarom ook erg tevreden. Ook vind ik het niet duur vergeleken met andere sites. Bedankt Crea-lief!

Michiel: 2012-10-22 - 10:55
Vorige week heb ik de letters van de naam van mijn pasgeboren dochter binnengekregen en op haar slaapkamerdeur bevestigd. Ik vind het heel erg leuk geworden en mijn vrouw is er ook zeer content mee! Ik vind tevens dat jullie scherpe prijzen hanteren voor dit handwerk en ik kan het iedereen aanraden voor dit geld.

kelly: 2012-10-02 - 19:39
De letters zijn binnnen! Ze zijn echt mooi geworden de naam Jayley! dankjewel!

<< < 19 20 21 [22] 23 > >>