logo
 

Houten letters, figuren, slingers en meer

facebook Instagram Twitter

Welkom!

Ben je op zoek naar leuke originele decoratie voor je babykamer, kinderkamer, slaapkamer of huiskamer? Zoek je een origineel kraamcadeau of wil je houten letters aan de muur van je winkel of kantoorpand? Bij Crea-lief ontwerp je zelf de muur decoratie die past bij jouw stijl!

Producten

We hebben keuze uit 30 lettertypes in verschillende formaten, diverse leuke houten figuren zoals sterren, vlinders en andere dieren, voertuigen, kortom voor elk wat wils, welk thema je babykamer of kinderkamer ook heeft. Sinds kort verkopen wij ook houten vlaggetjes voor elke gelegenheid.

Versieren

Onze houten letters, naamplaatjes en figuren worden gemaakt van 4 mm dik MDF en worden, indien gewenst, geverfd of beplakt met decopatch. Wil je zelf creatief aan de slag dan kan dat natuurlijk ook. Kijk voor inspiratie even bij de voorbeelden of op onze facebook-pagina.

Houten Letters

Houten Figuren

Houten naambordjes

Houten Letters Houten Figuren Houten Naambordjes

Houten mandala's

Houten vlaggetjes-slinger

Waarom crea-lief?

Mandalas vlaggetjes Waarom crea-lief
IMG0IMG3IMG5IMG7IMG8IMG9IMG10IMG16IMG19IMG20IMG21IMG22IMG25IMG27IMG28IMG29

Gastenboek


Marjon: 2012-11-28 - 22:18
Vrijdag letters besteld voor een tekst aan de muur in de woonkamer! Dinsdag letters ontvangen en ze zijn prachtig! Bedankt!

Marese: 2012-11-07 - 17:07
Zondag besteld, dinsdag al binnen! Super mooie letters! Ik gebruikt ze voor op mijn schilderij, heb ze vanmiddag al een andere kleur gegeven. Als ik nog eens letters wil! Dan kom ik zeker terug naar deze site! Bedankt.

tevreden klant: 2012-10-31 - 21:09
Afgelopen week een mooie tekst besteld voor in onze woonkamer. Direct een mail ontvangen dat het geld was overgemaakt en binnen de termijn keurig en in goede kwaliteit de letters ontvangen. een aanrader!

cl: 2012-10-30 - 17:29
Donderdagavond heb ik voor zowel mijn zoontje als voor mijn dochtertje letters besteld. Deze had ik dinsdagmiddag al in huis! Ze zien er mooi uit. Ik ben daarom ook erg tevreden. Ook vind ik het niet duur vergeleken met andere sites. Bedankt Crea-lief!

<< < 18 19 20 [21] 22 > >>