logo
 

Crea-lief.nl - voor houten letters, figuren, slingers en meer

IMG1IMG6IMG8IMG9IMG10IMG12IMG16IMG17IMG19IMG20IMG22IMG24IMG25IMG26IMG28IMG29

Welkom!

Ben je op zoek naar leuke originele decoratie voor je babykamer, kinderkamer, slaapkamer of huiskamer? Zoek je een origineel kraamcadeau of wil je houten letters aan de muur van je winkel of kantoorpand? Bij Crea-lief ontwerp je zelf de muur decoratie die past bij jouw stijl!

Producten

We hebben keuze uit 30 lettertypes in verschillende formaten, diverse leuke houten figuren zoals sterren, vlinders en andere dieren, voertuigen, kortom voor elk wat wils. Welk thema je babykamer of kinderkamer ook heeft. Sinds kort verkopen wij ook houten vlaggetjes voor elke gelegenheid.

Versieren

Onze houten letters, naamplaatjes en figuren worden gemaakt van 4 mm dik MDF en wordt, indien gewenst, geverfd of beplakt met decopatch. Wil je zelf creatief aan de slag dan kan dat natuurlijk ook. Kijk voor inspiratie even bij de voorbeelden of ga direct aan de slag met ontwerpen.

Houten Letters

Houten Figuren

Houten naambordjes

Houten Letters Houten Figuren Houten Naambordjes

Houten mandala's

Houten vlaggetjesslinger

Waarom crea-lief?

Mandalas vlaggetjes Waarom crea-lief

Gastenboek


Bas: 2018-12-08 - 16:07
Witte houten letters besteld voor op de muur van de babykamer. Zien er netjes en mooie geschilderd uit.

Martijn: 2018-12-01 - 08:16
Na het succes van de slinger nu ook houten letters besteld voor de kamer van onze baby en wederom erg tevreden. De houten letters zijn mooi strak geverfd

Annemarie: 2018-11-13 - 10:06
Bestelling ontvangen. Heel snel en heel netjes verzorgd!!!!! Moet de houten letters nog schilderen en op de plaats van bestemming plakken. Zodra dit klaar is stuur ik een foto. Het zijn erg mooie houten letters!

Martijn: 2018-11-05 - 20:24
Voor de aanstaande geboorte van onze zoon een mooie houten slinger gekocht bij crea-lief. De slinger werd gelukkig sneller geleverd dan verwacht want onze zoon was ook wat eerder dan verwacht. Bedankt Crea-lief!

Isa: 2018-10-23 - 21:09
Ik had een speciaal verzoek voor houten letters en op de deur van de kamer van onze kinderen staan nu hun namen in super leuke printjes. Fijn dat er zo goed werd meegedacht.

Pascale: 2018-09-13 - 15:54
Letters vandaag ontvangen. Mooie houten letters. Super snel ook!!! Heel erg bedankt!

Tamara: 2018-05-20 - 20:21
Mooie roze houten letters gekocht. De kinderkamer van onze baby is nu af! Dank jullie voor de mooie letters.

[1] 2 3 4 > >>

Blog

Nieuwe kleuren:
2017-09-17
We hebben een paar nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd. We krijgen regelmatig het verzoek om de houten letters en figuren te verven in een lichtere tint roze dan de roze die we in het assortiment hadden. Vaak was daar wel een mouw aan te passen door wat zelf te mengen, maar sinds vandaag hebben we baby roze standaard in het assortiment opgenomen. En naast baby roze zijn onze houten letters nu ook in lila te verkrijgen

Nieuw in het assortiment. Mandala's:
2017-09-10
Het woord mandala komt uit het Sanskriet. De letterlijke vertaling van mandala is cirkel. De cirkel wordt gezien als een magische vorm. Het heeft geen begin en geen eind. De mandala is een oervorm die we steeds weer tegenkomen in de kosmos, in de natuur en in de architectuur. Denk aan onze eigen aarde, de zon en de maan, bloemen of aan de vorm van sneeuwkristallen. Maar het is natuurlijk ook een prachtig symbool om aan de muur op te hangen. We hebben tien verschillende sierlijke houten mandala's opgenomen in het assortiment. Onze mandala's worden, net als onze houten letters, figuren en naambordjes, gemaakt van 4 mm dik mdf en zijn te verkrijgen met een diameter van 20, 30 of 40 centimeter. Wil je weten welke mandala's we kunnen maken, kijk dan hier

Lekker Creatief:
2017-07-14
We zijn de afgelopen tijd weer druk bezig gemaakt met het maken van houten letters en figuren. Zo hebben we voor een verjaardagsfeestje met flamingo-thema op speciaal verzoek 8 flamingo's mogen maken die de kinderen zelf hebben versierd. Het resultaat is te zien op onze facebook-pagina. Ook kregen we een opdracht van de Vrije School om houten letters te maken die ze in de lagere groepen konden gebruiken om woorden mee te leren maken. Onze jongste zoon is net bezig om in groep drie te leren lezen en schrijven en het is leuk om te zien dat op een andere school onze houten letters gebruikt worden voor deze lessen. Een speciale opdracht waar we deze zomer druk mee zijn geweest is het maken van een aantal gegraveerde plankjes met daarop puzzels voor Beleving Aan Zee in Scheveningen. Voorheen werden deze puzzels altijd op papier uitgedeeld maar in het kader van duurzaamheid is het goed om te zien dat ze nu eindeloos kunnen worden hergebruikt. Het was een leuke uitdaging om ze te maken.

<< < 1 2 [3]