logo
 

Houten letters, figuren, slingers en meer

facebook blankspace Instagram blankspace Twitter

Welkom!

Ben je op zoek naar leuke originele decoratie voor je babykamer, kinderkamer, slaapkamer of huiskamer? Zoek je een origineel kraamcadeau of wil je houten letters aan de muur van je winkel of kantoorpand? Bij Crea-lief ontwerp je zelf de muur decoratie die past bij jouw stijl!

Producten

We hebben keuze uit 30 lettertypes in verschillende formaten, diverse leuke houten figuren zoals sterren, vlinders en andere dieren, voertuigen. Kortom voor elk wat wils, welk thema je babykamer of kinderkamer ook heeft. Sinds kort verkopen wij ook houten vlaggetjes om een slinger mee te maken.

Versieren

Onze letters, naamplaatjes en figuren worden gemaakt van 4 mm dik MDF en worden, indien gewenst, geverfd of beplakt met decopatch. Wil je zelf creatief aan de slag dan kan dat natuurlijk ook. Kijk voor inspiratie even bij de voorbeelden of op onze facebook-pagina.

Houten Letters

Houten Figuren

Houten naambordjes

Houten Letters Houten Figuren Houten Naambordjes

Houten mandala's

Houten vlaggetjes-slinger

Waarom crea-lief?

Mandalas vlaggetjes Waarom crea-lief
IMG0IMG1IMG3IMG6IMG8IMG14IMG17IMG18IMG19IMG20IMG21IMG24IMG25IMG26IMG28IMG31

Gastenboek


2019-12-12 16:10 - Alois
We hebben deze week 40 cm grote houten letters besteld (XMAS) en netjes ontvangen. Ze hangen dus voor de kerst aan de muur
2019-11-21 - Peter
De letters van hout heb ik zwart geverfd en opgehangen. Ik zal een foto sturen. Bedankt!
2019-11-10 19:55 - Mirthe
Ik heb roze houten letters besteld bij crea-lief voor het geboortebord met de naam van onze dochter. De letters zijn snel geleverd en het contact met crea-lief was ook erg goed. Aanrader dus!
2019-09-28 08:45 - Meta Lievens
Mooie naam letters voor de kinderkamer en goede service. Ik kan u zeker aanbevelen.
2019-09-06 17:16 - John Hermsen
We zijn heel tevreden over de letters en de service het is echt toppie
2019-06-16 21:48 - Tea Sieta
Snelle levering en reacties op je vragen. Dikke aanrader!!
2018-12-30 12:26 - Ingrid
We hebben letters van hout van 20 centimeter groot met blauw printje besteld voor ons kerstkindje. Zagen er netjes uit en hangen nu op de babykamer boven het wiegje.
2018-12-08 16:07 - Bas
Witte houten naam letters besteld voor op de muur van de babykamer. Zien er netjes en mooie geschilderd uit.

Meer bijdragen

Blog

Grote houten letters - 2019-12-12
We krijgen met enige regelmaat het verzoek of we ook grotere houten letters kunnen leveren. We hadden letters van 5 tot en met 30 centimeter in ons assortiment, maar er blijkt behoefte te zijn aan grotere letters. Nu zitten wij aan de beperking van de afmetingen van onze laser vast waardoor we niet heel veel groter kunnen gaan. Maar na wat passen en meten hebben we toch de letters tot en met 40 centimeter in ons aanbod op kunnen nemen. We kunnen deze niet beplakken met een printje omdat de vellen decopatch niet groot genoeg zijn voor letters van deze omvang. Maar verven is natuurlijk geen enkel probleem.

Mocht 40 centimeter nog altijd niet groot genoeg zijn: voor sommige lettertypes kunnen we nog grotere letters leveren, tot maximaal 60 centimeter groot. Dit hangt wel af van de gewenste letters. Neem in dat geval dus even contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
Geboorteborden - 2018-11-20
We zien om ons heen steeds vaker geboorteborden in tuinen staan of voor de ramen hangen. En waarom ook niet? De geboorte van een kind is misschien wel de meeste bijzondere gebeurtenis in jullie leven! Waar een paar jaar geleden vooral nog de traditionele ooievaar in de tuin werd gepland, zie je tegenwoordig steeds originelere geboorteborden vaak versierd met de naam van het kind in houten letters. Je ziet daarom ook steeds meer sites verschijnen die deze borden aanbieden.

Maar wil je echt iets origineels en unieks hebben, dan kan je het beste zelf aan de slag. Op onze facebook-pagina is een aantal voorbeelden te zien van de creatieve uitspattingen van onze klanten. Wij zijn dan ook blij en trots dat deze klanten de letters voor de naam van hun zoon of dochter bij ons hebben besteld en dat wij deze, al dan niet geverfd, mochten leveren.

isabelle
MDF is niet geschikt voor langdurig gebruik buiten, maar het is geen enkel probleem om de letters enkele weken buiten te laten staan. Als het bord een tijdje buiten heeft gestaan, kan het altijd nog een mooi plekje krijgen aan de muur van de babykamer / kinderkamer.

Wij hopen natuurlijk dat we nog veel meer letters van hout, eventueel in combinntie met een leuk figuur, mogen leveren voor nog veel meer geboorteborden. Sinds kort hebben we ook houten vlaggetjes in ons assortiment. Het is nog leuker om een mooi geboortebord te combineren met een slinger van originele vlaggetjes voor het raam.
Nieuw in het assortiment bij Crea-lief! - 2018-11-02
Sinds vandaag is het mogelijk om een slinger van houten vlaggetjes met de houten letters er uit gesneden voor elke gewenste gelegenheid te ontwerpen bij Crea-lief. Je kunt zo een leuke gepersonaliseerde slinger maken voor bijvoorbeeld de verjaardag van je kind of het 50 jarig jubileum van opa en oma of natuurlijk gewoon als feestelijke decoratie van de kinderkamer.

De vlaggetjes zojn natuurlijk ook goed te combineren met een geboortebord. Nu bieden we geen geboorteborden aan via onze site, maar de letters van mdf die wij aanbieden zijn goed geschikt om te gebruiken op een geboortebord. We hebben al vele jonge ouders-in-spe mogen helpen met het maken hiervan.

slinger
De vlaggetjes worden gemaakt van 4 mm dik mdf en worden geleverd met een canvas touw waar de vlaggetjes mee aangeregen kunnen worden. We hebben keuze uit vier verschillende typen vlaggetjes en, zoals je van ons gewend bent, in veel verschillende kleuren. Aangezien de vlaggetjes niet altijd tegen de muur worden opgehangen, maar soms ook voor het raam of midden in de kamer, verven wij de vlaggetjes, in tegenstelling tot de letters en houten figuren en naambordjes, aan beide kanten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vlaggetjes in verschillende kleuren per slinger te bestellen, bijvoorbeeld in de kleuren roze, lila en paars. In dat geval kan je de letters per kleur in je winkelmandje stoppen.

De letters worden uit de vlaggetjes gefreest. Naast letters hebben we ook vlaggen met een hartje, een ster, een ballon of een ooievaar. Kom gauw kijken op houten vlaggen en ontwerp vandaag nog je eigen slinger.
Nieuwe houten figuren - 2018-05-01
Wederom een uitbreiding van het assortiment. Deze keer zijn het onze houten figuren die een flinke uitbreiding hebben gekregen. We hebben de figuren nu ingedeeld in een aantal categorieën zoals sterren, bloemen, harten en sporten en voertuigen. Ook kan je de figuren nu in verschillende formaten bestellen. Mocht je de houten figuren in een groter formaat willen hebben, dan kan je altijd even contact met ons opnemen via de email.

Er is wat betreft het formaat veel mogelijk. Zo hebben we voor een bruiloft een paar witte sterren gemaakt van 30 cm groot die gebruikt werden als gastenboek. De gasten mochten daar dan wat met een merkstit op schrijven. Een leuke herinnering aan een mooie dag.

Zoals je al van ons gewend was, kan je de figuren, net als onze houten letters, in veel verschillende kleuren krijgen. De figuren zijn bedoeld om aan de muur of bijvoorbeeld op een kist te worden geplakt en worden daarom alleen aan de voorkant en zijkanten geverfd.

We verwachten dat je nu zeker zult vinden wat je zoekt en, mocht het toch niet helemaal zijn wat je zoekt, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen om een eigen ontwerp te laten maken. Vaak kan dit zonder meerkosten. Zo hebben we voor een klant die honkbalknuppels versierd met het logo van bekende honkbal teams, mooie letters mogen maken met het logo van de clubs. Een leuke uitdaging die een prachtig resultaat heeft opgeleverd.

cardinals
Heb je zelf nog ideëen voor nieuwe houten figuren of categorieën, laat het ons dan weten via de mail of via facebook.